Info

Voor meer info kan je altijd een mail sturen of onze facebook bezoeken.

Wie zijn we ?

Onze club bestaat uit een 50-tal leden die regelmatig deelnemen aan onze wekelijkse spelavond.  Meestal wordt er Magic The Gathering gespeeld waarbij iedere eerste donderdag van de maand een boosterdraft gehouden wordt.  Elke derde donderdag van de maand spelen we sealed deck. Iedere tweede en laatste donderdag van de maand worden bordspellen gespeeld.  Sommige bordspellen ( zoals Talisman, Civilization, Formule Dé, … ) worden ook gepland om om een volledige dag te spelen. Je kan alles hierover terugvinden bij onze events.

Waar spelen we ?

Ons spellokaal bevindt zich in de eetzaal van de Campus GO Eureka.
Adres : Rijselstraat 110, 8820  TORHOUT

Een wegbeschrijving vind je hier.

Wanneer spelen we ?

We spelen normaal elke donderdagavond en dit van 19u00 tot 24u00 ( ook in de schoolvakanties ). Als de zaal niet beschikbaar is de donderdag  wordt er de woensdagavond gespeeld. Je zal dit atlijd ook terugvinden op onze facebook of op de website. Er worden ook andere activiteiten georganiseerd op zaterdag/zondag.

Ben je geïnteresseerd ?

Laat ons dan iets weten via e-mail, je kan één van de bestuursleden contacteren of gewoon eens langskomen op één van de bovengenoemde speeldata. Dan kunnen we je zo goed mogelijk proberen op weg te helpen om je vertrouwd te maken met de intrigerende wereld van Magic:The Gathering of leer je een nieuw  bordspel kennnen.  Veel leesgenot en … hopelijk tot ziens …